Produkty pro cny green tea (8)

Hojicha Premium Pražený Bio Zelený Čaj - Bio Hojicha Zelené Čajové Listy, Prémiová Kvalita - pro Každodenní Použití

Hojicha Premium Pražený Bio Zelený Čaj - Bio Hojicha Zelené Čajové Listy, Prémiová Kvalita - pro Každodenní Použití

Naše bio Hojicha čajové listy jsou pěstovány na živinami bohaté vulkanické půdě na jihu Japonska v prefektuře Kagoshima. Čerstvá pramenitá voda v horských čajových zahradách a šetrné pražení zelených čajových listů vytvářejí typickou kořeněnou chuť Hojicha s jedinečným umami. Karamelově zbarvený čajový list má jantarově zbarvený nálev s ořechovou vůní. Tento čaj je vhodný pro opakované louhování. Popis produktu: Produkt: Bio-Hojicha pražené zelené čajové listy Kvalita: Prémiová kvalita - pro každodenní použití Použití: 30 sekund při 100 °C Senzorika: Zlatohnědá barva, aromatická chuť po praženém zeleném čaji Možnosti balení: Art.Nr.: A12-10150 - 80g sáček MatchaMagic Label-MOQ: 8 sáčků Private- & White-Label MOQ: 500 sáčků Certifikáty: JAS-eko, EG-EKO
Bio Zelený Čaj

Bio Zelený Čaj

Zelený čaj se - na rozdíl od černého čaje - nefermentuje. Nejlépe tak odráží tvar listů původní rostliny Camellia sinensis. Díky šetrnému zpracování zůstává v čajových listech zachováno množství minerálních látek a vitamínů. Zelený čaj obsahuje hořkou látku tein, která nás stimuluje a povzbuzuje prostřednictvím nervového systému. Suché čajové listy obsahují podobné množství teinu jako kofein v kávě. Uvolňování této látky v těle však probíhá pomaleji, takže vzniká dojem, že jsme déle čilí a bdělí. Obsah teinu závisí na druhu čaje, ročním období, sklizni, teplotě vody a době louhování. Čajová rostlina se v Číně pěstuje a zpracovává na zelený čaj již několik tisíc let. Čína je tak nejstarší čajovou zemí na světě a lídrem v čajové kultuře. Žádná jiná země nepěstuje téměř tolik čaje.
Přírodní Čajové Chutě

Přírodní Čajové Chutě

Chcete posílit chuť a vůni svých produktů o určitou čajovou notu? Pro tento účel jsou vedle našich extraktů zejména přírodní čajové aroma od Plantextrakt první volbou. Obsahují charakteristické chuťové a vonné látky jednotlivých druhů černého a zeleného čaje trvale. Naše přírodní aroma jsou nabízena jak v práškové, tak v tekuté formě. Protože jsou také rozpustná ve vodě, téměř bezbarvá a bez kofeinu, můžete je použít velmi univerzálně. Všechna naše čajová aroma navíc splňují požadavky na košer certifikované ingredience. Velká část našich čajových aromat je také halal certifikována.
Bancha Premium Bio Zelený Čaj - Bio Bancha Zelené Čajové Listy, Prémiová Kvalita - pro Každodenní Použití

Bancha Premium Bio Zelený Čaj - Bio Bancha Zelené Čajové Listy, Prémiová Kvalita - pro Každodenní Použití

V Japonsku se Bancha díky své zvláštní stravitelnosti obzvlášť vychutnává odpoledne a večer. BIO Bancha čajové listy se pěstují na živinami bohaté vulkanické půdě na jihu Japonska v prefektuře Kagoshima. Čerstvá pramenitá voda v horských čajových zahradách a pečlivá kultivace čajových listů přinášejí lehce hořkou chuť Bancha s jedinečným umami. Světle zelený, otevřený čajový list má žlutozelený nálev s aromatickou vůní. Popis produktu: Produkt: Bio Bancha zelené čajové listy Kvalita: Prémiová kvalita - pro každodenní použití Aplikace: 60-90 sekund při 90°C Senzorika: Žlutozelený nálev, aromatická chuť zeleného čaje Možnosti balení: Art.Nr.: A12-10151 - 80g sáček MatchaMagic Label-MOQ: 8 sáčků Private- & White-Label MOQ: 500 sáčků Certifikáty: JAS-Bio, EG-ÖKO
Prémiový Bio Bancha Zelený Čaj

Prémiový Bio Bancha Zelený Čaj

V Japonsku je Bancha obzvlášť ceněna odpoledne a večer pro svou výjimečnou stravitelnost. Listy BIO Bancha čaje jsou pěstovány na vulkanické půdě bohaté na živiny na jihu Japonska, v prefektuře Kagoshima. Čerstvá pramenitá voda v čajových plantážích ve vysokých nadmořských výškách a pečlivé pěstování čajových listů zdůrazňují mírně hořkou chuť Banchy s jedinečným umami. Otevřený čajový list, světle zelené barvy, má žlutozelený nálev s aromatickou vůní. Popis produktu: Produkt: Listy BIO zeleného čaje Bancha Kvalita: Prémiová kvalita - pro každodenní použití Pokyny: 60-90 sekund při 90°C Senzory: Žlutozelený nálev, aromatická chuť zeleného čaje Možnosti balení: Art.No: A12-10151 - Sáček 80 g Štítek MatchaMagic-MOQ: 8 sáčků MOQ soukromé a bílé značky: 500 sáčků Certifikáty: JAS-Organic, EG-ÖKO
Hojicha Premium Bio Pražený Zelený Čaj

Hojicha Premium Bio Pražený Zelený Čaj

Naše biologické Hojicha čajové listy jsou pěstovány na vulkanické půdě bohaté na živiny na jihu Japonska, v prefektuře Kagoshima. Čerstvá pramenitá voda z čajových zahrad v horských oblastech a jemný proces pražení zeleného čaje vytvářejí typickou kořeněnou chuť Hojicha s jedinečným umami. Čajové listy karamelové barvy mají šálek jantarové barvy s ořechovou vůní. Tento čaj je vhodný pro opakované louhování. Popis produktu : Produkt : Biologické pražené zelené čajové listy Hojicha Kvalita : Prémiová kvalita - pro každodenní použití Pokyny : 30 sekund při 100°C Senzory : Zlatohnědá barva, aromatická chuť praženého zeleného čaje. Možnosti balení : Art.No : A12-10150 - Sáček 80g MatchaMagic Label-MOQ : 8 sáčků Private- & White-Label MOQ : 500 sáčků Certifikáty : JAS-Organic, EG-ÖKO
TENNO Matcha - Ceremoniální Kvalita

TENNO Matcha - Ceremoniální Kvalita

Region Uji v prefektuře Kjóto je kolébkou historie Matcha. Matcha nejvyšší kvality se zde vyrábí po staletí a mnoho renomovaných výrobců zde stále působí. Matcha TENNO z Uji, s nepřekonatelnou vůní, je pýchou našich čajových producentů. Produkt: prášek z organického zeleného čaje Matcha Kvalita: Ceremoniální kvalita - pro ceremoniální použití Účel: Ideální pro Ceremonii Matcha, buď jako Koicha (zelené espresso) nebo Usucha (naředěné). Pocity: Jemná zelená barva s čerstvou sladkostí. A12-10003 - Kovová krabička 30g MatchaMagic Label-MOQ: 5 Krabiček Soukromé & Bílá značka MOQ: 100 Krabiček Č. art.: A12-10004 - Kovová krabička 80g MatchaMagic Label-MOQ: 5 Krabiček Soukromé & Bílá značka MOQ: 100 Krabiček Certifikáty: JAS-Organic, EG-ÖKO Analýzy: Pesticidy, radioaktivita, těžké kovy a mikrobiologie.
Bio Černý Čaj

Bio Černý Čaj

Černý čaj se převážně pěstuje a sklízí v Indii, na Srí Lance a v afrických zemích. Na rozdíl od zeleného čaje, u černého čaje probíhá po sběru několik výrobních kroků, jako je fermentace. Jen tak vzniká nezaměnitelné černé čajové listí. Na Srí Lance se černý čaj stále prodává pod názvem Cejlon. Srí Lanka je čtvrtým největším producentem čaje na světě. Většina z toho je exportována. Také v Číně existují oblasti pěstování, které se specializují na zpracování černých čajů. Provincie Yunnan, na jihozápadě Číny, je známá jak černým čajem, tak regionálními specialitami, jako je dlouho zrající Pu – Erh – čaj (také nazývaný červený čaj) nebo Keemun.